CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Rabu, 9 Mac 2011

i'm so sorry....please forgive me!!!!!!!!! will you marry me????si JACOB twilight!!!

asalamualaikum!!!! please jawab nanti dapat dosa free nak ke????

    Blog saya yang kini berhabuk & berhamis sgala bagai  yang juga sepatutnya telah dimasukkan kedalam mesin basuh dan juga sepatutnya tlah ditonggeng kan dynamo or apa apa yang korang pakai sbagai pencuci kain or apa apa pencuci yg namanya pencuci tonggang jelah!!!! i don't care....but wajarkah!!!!!???<saya menggunakan ayat yg bagai berkomsas org kate bcause saya baru blajar berkomsas dan cikgu saya yg ajar>dah topic lain damn btul!!!!!!!!!

cerita yg sebenarnya!!!!!

pada suatu hari sang arnab...okay menipu.......sebenarnye mcam ni .............will you marry me .........ada seorang lelaki yg di belakang ku....... ni sape pulak yg melamar aku malam-malam  buta ni....aku menoleh..ingin menoleh siapa kah lelaki itu.........ohhhh jacob dalam filem twilight tu.tgh melamar aku siap melutut sgala bagai......dah confirm2 aku ni bella swan .......malu siot kene tenung dengan lelaki vampire hansem tahap penclorox iman..ish-ish....
 gembira nye  vampire hansem dok melamar aku.......aku pikir pikir...dia tu vampire aku ni manusia ..tapi okeylah aku tak yah dok pikir apa aku nak masak...ape ...dia kan minum darah je!!!!bertaring pon bertaring ler promise dia tak gigit aku...tapi kalo aku ni dah tua kerepot yg dia still young lagi ...mana bolah jadi ...makan hati ler aku jawabnya  tengok dia tackle awel lain....mau aku tarik telinga dia sampai londer...


 "   oit bangun la !"
 pandai pulak mamat ni  cakap melayu...caya la mamat ni dah la ensem dapat markah bonus gayanyer...tpi knape gaya suaranya tak sama mcam suara pompuan...aku toleh mana jacob smpai hati ko tinggal kan aku....i hate you...
Jacob!!!!!
Otak lu jacob...bangun lar dah siang ni!!
aku celikkan mata .......Mana Jacob ????
dah bangun ke blum ni ..??ke roh ko still kat jacob lai???dah bangun nak pagi giant tak???
 sebut pasal Giant.......!!!!!of cose aku nak........aku terfikir balik aku mimpi rupanye ni sebab penangan novel AD+IZ lah ni aku baca sampai setengah page aku tibai.......tapi kalo betul kan best.......
okey ..this is novel yang aku baca tuhh.....best sampai aku tebawak bawak mimpi.........sebenarnye laki dia Edward si muka pucat but aku tak suka dia punya pasal aku tukar pada Jacob si badan badang....hohoho...AD+IZ punya cite aku tukar jadi a.k.a AD+ JAC ....maksudnye Fadhlin + Jacob...haha kan nama aku ada ad ..so tak yah  tukar..
   for your information cite ni memang best...time romantik romantik tu boleh lagi buat lawakk...and novel ni kira nya  kelakar+romantik+sedih........mmg best!!!!!!!!bubye



Tiada ulasan:

Catat Ulasan